Részleges térdszalag szakadás

Lezárt, kérdést jelenleg nem fogad.

Szakértő: Fekete Szilvia gyógytornász-fizioterapeuta, egészségügyi szaktanár, a Gyógytornapraxis.hu mozgásterápiás magánrendelő szakmai vezetője
___________________

Moderátorok: FSZILVIA, Szakértők

Fórum szabályok
Lezárt, kérdést jelenleg nem fogad.

Szekcióvezető: Fekete Szilvia gyógytornász-fizioterapeuta, egészségügyi szaktanár, a Gyógytornapraxis.hu mozgásterápiás magánrendelő szakmai vezetője
Lezárt
Riicsii
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.02.19. 12:43

Részleges térdszalag szakadás

Hozzászólás Szerző: Riicsii » 2014.06.11. 11:45

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Decemberben focimeccsen beszakadt a hátsó keresztszalagom. Azóta már futok vele, de a térdem nem az igazi. Ha bemelegítem akkor már majdnem tökéletes. Viszont ha megpihen olyan mintha feszülne és a másik térdemhez képest duzzadtabb. Az lenne a kérdésem, hogy ez még normális vagy menjek vele vissza az orvoshoz?

Avatar
FSZILVIA
Hozzászólások: 452
Csatlakozott: 2008.02.06. 10:13

Re: Részleges térdszalag szakadás

Hozzászólás Szerző: FSZILVIA » 2014.06.16. 12:43

Az ödéma okozhat feszülést, a sportoláshoz térdrögzítőt javasolt felvenni. Orvosi vizit szükségességét illetően (kórelőzmény és státusz ismerete hiányában) nem tudok állást foglalni.
Váliné Fekete Szilvia
www.gyogytornapraxis.hu

Lezárt

Az oldalt a GYÓGYTORNAPRAXIS.hu mozgásterápiás magánrendelő csapata gondozza. Amennyiben informatívnak találja praxisunk által fenntartott tanácsadó fórumunkat, hasznosnak válaszainkat, instrukcióinkat, gyakorlatainkat, kérjük nyilvánítsa ki tetszését facebook oldalunk javára! Köszönjük!